10 profesionet që mund të mos jenë më pas 5 vjetësh

Sipas një kërkimi të sajtit “CareerCast.com” në pesë vitet e ardhshme, fermerët, gazetarët dhe rrobaqepësit mund të dalin në pension.Një nga arsyet është dixhitalizimi. Ja disa nga 10 profesionet që ...

Njerëzimi i përmalluar për dashuri

Sot, si njerëzim, kemi rënë në një pozitë të tillë aq sa kemi harruar të sillemi si njerëz. Gjendemi tepër larg së shprehuri veçoritë tona në mesin e krijesave. Megjithë aftësitë tona të mrekullueshm...