Islami dhe Myslimanët në Ballkan

Instituti Mysliman i Ndihmës në bashkëpunim me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, organizuan në ambientet e “Hotel Tirana” simpoziumin me temë: “Islami dhe Muslimanët në Ballkan”. Ky akt...

KMSH, nis fushata e ndihmave për familjet në nevojë

Në kuadër të Muajit të Bekuar të Ramazanit, Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë nisi fushatën e ndihmave për kategorinë e familjeve në nevojë në ambientet e Medresesë së Tiranës. Fusha...

Ramazan 2018, KMSH shtron iftarin e parë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka shtruar mbrëmë iftarin e parë të Ramazanit, ku morën pjesë presidenti i Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z. Ilir Meta, zv/kryeministrja, znj. Senida Mesi, ministrja ...

KMSH nis fushatën për familjet e përmbytura

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë nis fushatën sensibilizuese për familjet e përmbytura nga shirat që ndodhën pak ditë më parë në vendin tonë. KMSH është shprehur se e ndjen detyrim moral, fetar dhe q...