Proceset që nxisin kreativitetin

Kreativiteti  është një proces specifik që aktivizohet nga disa faktorë. Marrë në tërësi, idetë më të mira lindin në këto situata/procese: Kur dopamina tajitet nga truri Aktivitetet si; ushtrimet, dë...

Ja si ta dekoroni shtëpinë tuaj!

Për ta bërë shtëpinë mjaft tërheqëse dhe të këndshme nuk ju nevojiten shumë para. Mjaftojnë disa ide dhe mund të realizohen me mjete rrethanore