527 mijë shqiptarë kanë një kredi për të paguar

Tetëmbëdhjetë për qind e shqiptarëve kanë të paktën një kredi bankare aktive. Sipas të dhënave nga Instituti i Statistikave, numri i shqiptarëve kredimarrës në fund të vitit 2015 ishte mbi 527 mijë. ...

Rriten kreditë me probleme dhe depozitat

Kreditë me probleme dhe depozitat e individëve dhe bizneseve kanë shënuar rritje gjatë tremujorit të parë të vitit 2016. Kështu tregojnë të dhënat e publikuara nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB). ...