Tirana, 97 vite kryeqytet i Shqipërisë

Më 11 shkurt përkujtohet 88-vjetori i shpalljes së Tiranës kryeqytet i Shqipërisë. Në këtë datë vlerësohet historikisht ardhja e qeverisë shqiptare në Tiranë me në krye Sulejman bej Delvinën dhe prit...

Ja si i zaptojnë trotuaret qent endacak dhe plehrat

Jo më largë se një muaj më parë një grua u sulmua nga një qen i rracës pitbull në zonën e Brrylit në kryeqytet. Sulmi i tijë i shkaktoi lëndime serioze gruas e cila u desht të merrte disa kohë mjekim...