LIBRI DHE KULTURA – Premtime të gdhendura në qiell

Një libër që sjell historinë e një vajze, e cila studion në Gjermani dhe lufton me kancerin. Që në vitet e para të jetës e ka ndjekur kjo sëmundje dhe ka jetuar 6 vite e 4 ditë në një dhomë spitali. ...

LIBRI DHE KULTURA – PËRDORIMI I RRJETEVE SOCIALE

Në këtë emision flitet për “kulturën e të përdorurit të rrjeteve sociale.” Kush janë përdoruesit më të shumtë të këtyre rrjeteve, sa e kanë ndihmuar procesin e komunikimit këto rrjete, sa...

LIBRI & KULTURA – KULTURA E TË QENIT STUDENT

LIBRI & KULTURA – KULTURA E TE QENIT STUDENT (9.2.2016) Në këtë emision flitet për kulturën e të qenurit student, për jetën studentore në Tiranë, marrëdhëniet që studentët kanë me librin, s...