LIBRI & KULTURA – KULTURA E TË QENIT STUDENT

https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-kultura-kultura-e-te-qenit-student

LIBRI & KULTURA – KULTURA E TE QENIT STUDENT (9.2.2016)

Në këtë emision flitet për kulturën e të qenurit student, për jetën studentore në Tiranë, marrëdhëniet që studentët kanë me librin, sa të përkushtuar janë ata ndaj shkollës dhe studimeve, sa e ndjekin jetën kulturore, mentaliteti i studentëve sot, sa interesohen ata për të drejtat e tyre, sa e ndihmojnë njëri – tjetrin, si është jeta konviktore, punësimi i tyre, çfarë punësh bëjnë më tepër. Për të folur për këto çështje, i ftuar në studio Z. Edison Hallaçi, student në Universitetin e Tiranës, në degën Gjuhë shqipe dhe Letërsi, gjithashtu gazetar në Radio Travel.

Pin It