Nikolla: Më shumë vëmendje ndaj rolit të mësuesit

Këtë vit shkollor Ministria e Arsimit dhe e Sportit do i kushtojë më shumë vëmendje mësuesve, për të vlerësuar punën e përditshme të tyre. Gjatë një vizitë në shkollën 9-vjeçare “Avni Rustemi” në Tir...