Si të dobësoheni shëndetshëm?

Ushqimet që konsumojmë nga njëra anë na shtojnë në peshë dhe nga ana tjetër na japin mundësi për t’u dobësuar . Universiteti i Harvardit ka përpiluar një listë me ushqimet që ndihmojnë më shumë për t...

Libra për t’u lexuar të paktën një herë në jetë

Të lexuarit është një ndër aktivitetet më të rëndësishme për jetën intelektuale të një personi. Ata që e provojnë një herë magjinë e leximit, janë vazhdimisht në kërkim të titujve të rinj për të zbul...

Si të argëtoheni në fundjavë pa shumë shpenzime

Kjo është një listë që ju tregon se si mund të argëtoheni në fundjavë pa zbrazur kuletën dhe pa shumë veshtirësi. Tani mund t’i jepni fund të gjitha dyshimeve dhe fundjavave pasive. Shko në park Merr...

Rritet numri i bizneseve pasive në vend

Bizneset pasive arritën në 106,439 sipas listës së Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve e cila shënon këto biznese. Zhvillimet tregojnë se rreth gjysma e bizneseve në vend kanë pushuar aktivitetin....