Jeta, Lumturia, buzeqeshja…

…Jeta është e bukur jo për atë që ke, po për ate që jep. Lumturia ndodhet në gjestet e vogla të përditshme, në heshtjet të dëgjuara, në boshlleqet e mbushura, në buzeqeshjet e dhuruara dhe në dashuri...

Më dhuro më shumë momente dhe më pak gjëra

Zemra ushqehet nga emocione të pastra dhe origjinale, dhe jo nga gjëra materiale. Ajo mbushet me momente: në fakt, janë ato që japin lumturinë e vërtetë, detaje të thjeshta që mund të bëjnë të dalë d...

Lumturia jep lartësi…Trishtimi jep thellësi

“Trishtimi jep thellësi. Lumturia jep lartësi. Trishtimi jep rrënjë. Lumturia jep degë. Lumturia është si një pemë që ngjitet drejt qiellit dhe trishtimi është si rrënjët që shkojnë poshtë në tokë. T...

Buzëqeshi përcaktimit të Zotit!

“Besimtari, sa herë që e kujton se nuk do të mund t’i ndodhë asgjë më shumë se ajo që i është përcaktuar prej Zotit, i shtohet besimi dhe i qetësohet zemra.” “Mos  prit lumtur...