Buzëqeshi përcaktimit të Zotit!

“Besimtari, sa herë që e kujton se nuk do të mund t’i ndodhë asgjë më shumë se ajo që i është përcaktuar prej Zotit, i shtohet besimi dhe i qetësohet zemra.”

“Mos  prit lumturinë që të buzëqeshësh, por buzëqesh që të jesh i lumtur!”

-Mu’tez Mesud

Pin It