Projekti i parkimeve me pagesë, për rezidentët falas

Në akset kryesore të Tiranës, të përfshira në hartën e parkimeve me pagesë po vendoset infrastruktura dhe sinjalistika për këtë projekt. Drejtuesit e automjeteve do të paguajnë 100 lekë për një orë q...

Parkimi me pagesë, ja rrugët ku aplikohet

Rruga ‘Gjin Bue Shpata”, pranë stadiumit “Dinamo”, dhe Bulevardi Deshmoret e Kombit jane dy rrugët e para në të cilat do të  aplikohet parkimi publik me pagesë nga Bashkia e Tiranës. Çdo qytetar që n...