Sfidat e mësimdhënie, si të jemi më të mirët

Këtë herë në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për mësimdhënien, për artin e fjalës. Cilat janë sfidat që ka kjo fushë, çfarë aftësish duhet të ketë një mësimdhënës, teknikat që duhet të përdori, ...

Rama: Më shumë konkurrencë në universitete

Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Arsimit Lindita Nikolla zhvilluan sot një takim me pedagogët e Universitetit të Tiranës në ambientet e universitetit politeknik. Rama tha se fitimi i të drejtës ...