Plazhi ndryshe, i mbuluar tërësisht me guacka

Plazhi i guacka gjendet në pjesën perëndimore të Autralisë, por ndryshe nga plazhet e tjerë ky plazh në vend të rërës është i mbuluar me guacka. Plazhi është i gjatë 110 kilometra dhe është njëri nga...