2016-intensifikohen aktivitetet në portin e Durrësit

Viti 2016 ka nisur me shifra pozitive në portin e Durrësit. Gjatë periudhës janar-shkurt të këtij viti tragetet e linjave kanë transportuar më shumë udhëtarë dhe mallra sesa në të njëjtën periudhë të...