Si ta kaloni kohën e provimeve me sukses dhe pa stres?

Koha e provimeve është një nga periudhat më të vështira për të rinjtë. Eshtë  një kohë që shpeshherë shoqërohet edhe me stress, ndaj për t’ju ardhur në ndihmë më poshtë do të gjeni 5 këshilla sesi ta...

MAS ndryshon kriteret për fazën e dytë

Ministria e Arsimit do të ndryshojë kriteret për fazën e dytë të pranimit në universitete. Pas ngërçit të krijuar në fazën e parë MAS ka vendosur të rishikojë ndikimin e lëndëve që maturantët kanë nd...