10 qytetet më të zhurmshme dhe 10 më të qeta

Sipas një studimi gjerman, me më shumë se 200 mijë teste të kryera në 10 qytete ndërkombëtare, “zhurma urbane” po rrezikon dëgjimin tonë Buenos Aires Jetojmë në një botë gjithnjë e më të zhurmshme. N...

Qytetet që nuk mund t’i lini pa vizituar

  Stamboll/ Turqi Romë/ Itali Londër/ Britani Beijing/ Kinë Pragë/ Çeki Marrakeh/ Marrok Paris/ Francë Hanoi/ Vietnam Siem Reap, Kamboxhia Shanghai, Kinë Berlin/ Gjermani Firence/ Itali New York...