Viti 2016 më i nxehti në Tokë që nga viti 1880

Të dhënat e mbledhura thonë se viti 2016 është më i nxehti në Tokë që nga 1880.  Kjo është certifikuar nga NASA dhe Nooa, Agjencia Federale Amerikane për metereologjinë. Në 2016-tën temperaturat glob...

Messi dhe Ronaldo ende kanë rekorde pa thyer

Cristiano Ronaldo dhe Lionnel Messi janë futbollistët që po thyejnë rekorde të njëpasnjëshme në botën e futbollit. Por UEFA ka listuar një sërë rekordesh që dy futbollistët e më- sipërm duhet të thye...