Rritet numri i femrave drejtuese

Numri i femrave profesioniste në pozicione drejtuese është rritur edhe pse me ritme të ngadalta. INSTAT tregon se gjatë 2015 përqindja e femrave të punësuara në pozicione drejtuese, profesioniste dhe...