Vlorë, Prokuroria sekuestron tokën me dokumente fals

Prokuroria e Vlorës ka sekuestruar rreth 950 mijë metra katrorë tokë kullotë dhe pyll në zonën e fshatit Peshkëpi, pasi dyshohet se është përfituar me dokumente të falsifikuara. Gjykata e Vlorës i ci...