Realizohet portreti i Steve Jobs me butona tastiere

Studentë nga Akademia Kompjuterike SHAG në Mariupol, Ukrainë, kanë realizuar një portret të Steve Jobs me butona tastiere kompjuteri. Për të krijuar veprën e tyre ata kanë përdorur më shumë se 100 ta...

Zbulohet tastiera sekrete e iPhone

Apple ka dizajnuar një tastierë për përdorim me një dorë në iOS dhe askush nuk e ka zbuluar deri më tani. Zbulimi është bërë nga Steve Troughton-Smith i cili e ka shfaqur këtë tipar në llogarinë e ti...

Tastiera e kompjuterit, burim virusesh

  Viruset nuk vinë vetëm në sezonin gripit, në të njëjtën kohë mund t’i marrim në autobus, makinë, market si dhe nga tastiera e kompjuterit. Një studim thotë qe tastiera apo kompjuteri juaj është 20 ...