Nis punën rafineria e Ballshit, 900 të punësuar

Rafineria e naftës në Ballsh ka rifilluar punën me kapacitet të plotë dhe rreth 900 të punësuar. Uzina po prodhon nënprodukte të ndryshme të naftës dhe gazit sipas standardeve europiane. “Prej një ja...

INSTAT: Në 2015 u rrit numri i të rinjve të papunë

Gjatë vitit 2015 numri i të papunëve në Shqipëri është 223.864 persona. Shifrat u bënë të ditura në publikimin e fundit të INSTAT, ku thuhet se shkalla e papunësisë për grup-moshën 15-64 vjeç është 1...