Koha ta lini telefonin pak mënjanë

Eshtë koha ta lini telefonin pak mënjanë pasi do të keni të tjera përfitime. Të bën më social. Në vitin 2015 Kate Unsworth dhe Ceo e Vinaya-s, një sipërmarrje në Londër  kreu një eksperiment kurioz. ...

Vendet ku nuk duhet mbajtur telefoni

Telefoni është një nga pajisjet më të rëndësishme që mbajmë me vete, megjithatë janë disa vende ku nuk duhet ta mbani kurrë celularin. Në shtrat, afër jastëkut Do të zgjoheni keq dhe për më tepër do ...

Të karikuarit e telefonit natën, e dëmton atë!

Telefoni celular tashmë është kthyer në objektin e pandashëm dhe shumë të nevojshëm për secilin prej nesh. Duke qenë kaq i nevojshëm, është mirë të kemi një bateri plot përgjatë gjithë ditës. Studime...