Çudira në Kinë, 20 binjakë në një klasë

  Të dallosh dy binjakë në një klasë është e vështirë, por bëhet akoma më e vështirë të dallosh 20 binjakë nga njëri-tjetri. Mësuesja Ksu Fei punon në një shkollë në qytetin Vuhan dhe është shpr...

Uniforma e re e Kombëtares Shqiptare (Foto/Video)

Federata Shqiptare e Futbollit ka prezantuar uniformën e re të Kombëtares Shqiptare. Uniforma e re është dizajnuar nga Glon Bakalli dhe është prodhuar nga kompania ‘Macron’. Kjo e fundit do të jetë s...