7 ushtrime të shpejta motivuese të mëngjesit

Nisni mëngjesin ashtu siç duhet dhe vendosini vetes suaj objektiv për një ditë produktive me këto 7 ushtrime të shpejta motivuese të mëngjesit. 1) Ngrihuni herët Kërkimet tregojnë se ata që ngrihen h...

Ashtu si trupi edhe mendja bën palestër!

Trajnimi i mendjes ndryshe nga aktivitetet që bëjmë në palestër mund të bëhet në çdo kohë. Në fillim do të jetë komplekse dhe shumë ushtrime do të jenë të lodhshme, por me kalimin e kohës, mendja do ...

Ushtrime të thjeshta për të qetësuar sytë

Ushtrimi i syve është një nga gjërat e thjeshta të cilën shumë pak njerëz e bëjnë, por që ndihmon shumë për të pasur një shikim të mirë. Ushtrime për të qetësuar sytë 1.Mbyllni sytë dhe relaksohuni. ...

Ushtrimi fizik që lufton depresionin

Kërkimet shkencore tregojnë se aktivitetet fizike kontribuojnë për të lehtësuar simptomat e depresionit dhe ankthit. Vrapi është një nga aktivitetet që do të përmirësojnë aftësitë tuaja mendore dhe d...

Ja pse ndiheni të lodhur

      1.Shmangia e ushtrimeve fizike kur jeni të lodhur Paradoksalisht, përftohet efekti i kundërt: këtë e bën të ditur një studim i Universitetit të Xhorxhias, i cili ka evidentuar se si një aktivit...

Ushtrime të shëndetshme

Ushtrimet fizike të matura janë një mjet efikas për ruajtjen e shëndetit të mirë. Ato nxehin organet, ndihmojnë në shpërbërjen e produkteve jo të dobishme dhe e bëjnë trupin të lehtë dhe aktiv. Këto ...