Tiranë, nis vaksinimi ndaj gripit

Qendrat shëndetësore në kryeqytet janë pajisur me vaksinën ndaj gripit sezonal dhe tashmë pranë tyre ka nisur procesi i vaksinimit. Drejtoresha e Qendrës Shëndetësore nr.10 në Tiranë, Rudina Gjini, t...