Disa këshilla si ta përballoni vapën e gushtit

Vapa është një nga gjërat e pashmangshme të stinës së verës. Ilaçi më i mirë kundër nxehtësisë së vapës, të paktën në ambient të mbyllura është ajri i kondicionuar. Por jo të gjithë e kanë. Ja disa k...

Vapa po vjen me gushtin!

Këtë periudhë temperaturat në vendin tonë kanë qenë të paqëndrueshme.  Me mëngjes dhe drekë të nxehtë dhe pasdite me vranësira dhe shi.  Por kjo nuk është për t’u shqetësuar, pasi fillimi i gus...

Si të shpëtoni nga temperaturat e larta?

Mbyllni dritaret dhe perdet. Ky detaj mund t’ju duket i parëndësishëm, por shumica e të nxehtit vjen nga dritaret. Marrja e këtyre masave do të lejojë uljen e temperaturave brenda shtëpisë në disa gr...

Të biesh në peshë në këtë vapë

Të shfrytëzosh verën për të rënë në peshë, për të luftuar lodhjen dhe për të qënë në formë pa u lodhur është e mundur. Ja disa strategji se si ta arrini këtë: Uji- Pija natyrale pa asnjë kalori që lu...