Rikthehen përmbytjet në zonën e Nënshkodrës

Rreth 250 ha tokë bujqësore janë përmbytur në fshatin Goricë, të njësisë administrative Ana e Malit si pasojë e reshjeve të dendura gjatë mbrëmjes dhe ditës së sotëm. Deri tani raportohet se përmbytj...