‘Watch’, risia e facebook që sfidon edhe televizionet

Shërbimi i transmetimit të videove “Watch” i rrjetit social Facebook është shtrirë tashmë në mbarë botën, më shumë se një vit pas lançimit të tij në Shtetet e Bashkuara.  Përdoruesit do të mund të zg...

Risi: Facebook fut çatin privat edhe në videot live

Facebook fuqizon funksionin Live, videot direkte streaming duke u dhënë përdoruesve më shumë mundësi ndërveprimi. Kompania flet për një çat privat mbi filmimin dhe mundësinë për të shtuar një mik  në...

Samsung prezanton Gear VR e re me telekomandë

Samsung lançoi Samsung Gear VR e re me telekomandë të mundësuar nga Oculus, e cila është kompania e parë që ka prodhuar syzet Gear VR me telekomandë. Gear VR me këtë telekomandë zgjeron ekosistemin V...

Njihuni me risinë që sjell Instagram

  Instagram ka lançuar shërbim e ri te “videot e personalizuara”, në kanalin Explore. Aplikacioni për shpërndarjen e fotografive njoftoi se ka zgjeruar kanalin Explore në aplikacion,...