Maratonë violinistike në Universitetin e Arteve

Edicioni i gjashtë i maratonës së muzikës violinistike do të sjellë të enjten në mbrëmje në Universitetin e Arteve koncertin me pjesë nga kompozitorë shqiptarë dhe të huaj. Violinistja Ina Kosturi va...