“Elegjia e pyjeve”…/ Visar Zhiti

Më 2 dhjeotr 1952 lindi  Visar Zhiti, shkrimtari i shquar shqiptar Elegjia e pyjeve Është zvogëluar sipërfaqja e pyjeve dhe është shtuar sipërfaqja e frikës, është zvogëluar sipërfaqja e pyjeve,  ka ...

Poeti i vuajtjes,Visar Zhiti mbush 64-vjeç

Më 2 dhjetor 1952 lindi Visar Zhiti. Zhiti ishte bir i aktorit dhe poetit Hekuran Zhiti (1911-1989). Visar Zhiti u rrit në Lushnjë, ku ai përfundoi shkollën e mesme në vitin 1970. Pas përfundimit të ...