Ata s’kanë nevojë për internet dhe para

Chang Tang-Pa është fisi që jeton në kufirin tibetiano-indian, rrëzë Himalajeve, tërësisht të shkëputur nga pjesa tjetër e botës. Çdo ditë e më shumë ne po bëhemi të varur nga shpikjet e fundit tekno...