Dy viruset që prekën botën në vitin 2016

Viti 2016 ka sjellë bashkë me shumë probleme të tjera edhe dy viruse të cilat shkaktuan deformime e vdekje të shumta. Përmendim këtu virusin Zika dhe  Poliomeliti. Në vazhdim ju njohim me zbulimet sh...

Virusi Zika edhe më i rrëzikshwm nga se njihej

E mbani mëndë Virusin Zika i cili përhapej nga bickimi i një lloji mushkonje në Brazil? Ai është më i rrëzikshëm nga se e dinim deri tani. Kjo bëhet e ditur nga disa shkenctarë Braziljan të cilët tho...