Të jesh i gëzuem, se gëzimi yt jep shpresa edhe tjerve…

Të jesh i gëzuem, se gëzimi yt jep shpresa edhe tjerve.
Në rasë se tryeza e shkrimit të çalon ti qeshu,
Në rasë se e vetmja karrigë që ke në shtëpi
asht e shpueme dhe s’ka se ku të rrish, ti qeshu.
Në rast se s’ske zjarm e ke të ftohtë, po, ti qeshu. 
Në rasë se ndonjë ditë, ashtu kot, të mungon edhe buka,
ti merre për lojë, për shaka dhe qeshu,
qeshu ?

/Migjeni/

Pin It