“T’i besosh Zotit në dritë është e kotë. T’i besosh Atij në errësitë, ky quhet besim i vërtetë”

“Beso në Zot sepse vetëm ata që besojnë tek Ai me gjithë qenien e tyre, do të mund të gjejnë fuqi të reja”

“Lutu dhe lëri gjërat të shkojnë. Mos u mundo t’i manipulosh gjërat. Besoji Zotit që Ai të të hapë dyert e duhura në kohën e duhur për ty. Nëse beson me gjithë zemrën dhe qenien tënde, ke për të përjetuar çdo gjë të mirë nga Zoti”

“T’i besosh Zotit në dritë është e kotë. T’i besosh Atij në errësitë, ky quhet besim i vërtetë”

Pin It