…veç në ndodhtë të kthehem në rrenojë, do të dalësh si legjenda mbi një kështjellë!-Koçi Petriti

 

PËR TY QË TË DUA

Unë emrin tënd e zë rrallë në gojë

kjo do të thotë që në zemër e ruaj thellë

veç në ndodhtë të kthehem në rrenojë

do të dalësh si legjenda mbi një kështjellë

 

Unë emrin tënd s’e kam vënë në asnjë vjershë

E s’do ta shkruaj as në vargun më me bujë

Kjo do të thotë që gjërat me peshë

rrinë në thellësi dhe është zor t’i ngresh mbi ujë

Pin It