“Mbani fytyrën tuaj gjithmonë drejt diellit – dhe hijet do të bien prapa jush”- Walt Whitman

Mbani fytyrën tuaj gjithmonë drejt diellit – dhe hijet do të bien prapa jush.

Rishqyrto gjithçka që të është thënë… zhduke atë që fyen shpirtit tënd.

Ji kurioz, jo gjykues.

Kur unë jap, unë jap veten.

Një mëngjes i hatashëm në dritaren time më kënaq mua më shumë se metafizika e librave.

Tani unë shoh sekretin që e bën personin më të mirë: kjo është që të rritet në ajër të hapur dhe të hajë e të flejë me tokë

Nëse ndonjë gjë është e shenjtë, trupi i njeriut është i shenjtë.

Çfarëdo që e kënaq shpirtin është e vërtetë.

Të gjitha gabimet mund t’i falen atij që ka sinqeritet të përkryer.

 

Walt Whitman

 

 

Pin It