Vjeshta, oaz qetësie e meditimi… kohë paradimri

Magjike vjeshta, me gjithë ngjyrat, tapetin e gjetheve, freskinë e mëngjeseve e ftohtin e mbrëmbjeve. Natyra që flet me anë të stinëve, duket sikur ka dhuruar vjeshtën për ne si oaz qetesie e meditimi. Kohë paradimri…kohë ku mund të gëzosh e shpresosh. Ndër të tjera mund dhe të krijosh. Ku ka si lulet e gjethet e vjeshtës!

 

Pin It