3 gabimet që bëjmë me gjuhën e trupit

 

Gjuha e trupit shpeshherë na tradhëton, tregon atë që ne nuk duam ta shprehim.

Ja disa nga gabimet që bëjmë me gjuhën e trupit:

Bashkimi i buzëve: Ju mund ta bëni këtë pa ndonjë qëllim të keq, mirëpo bashkimi i buzëve nënkupton se ju jeni duke fshehur diçka. Kujdes, mos lini këtë përshtypje edhe nëse me të vërtet jeni duke fshehur diçka.

Mos shikoni poshtë vrimës së syzeve: Kjo e bën bashkëbiseduesin të ndihet në siklet dhe jorehatshëm. Vendosni syzet në atë formë që të shikoni

Mos luaj me flokët: Secilën herë që ju luani me flokë në ndërkohë që jeni pranë dikujt, do ta shpërqëndroni atë. Kjo gjithashtu mund t’ju japë shenjë të tjerëve që ju jeni nervoz.

Pin It