Aplikacioni që i kthehen fjalët në emoji

 

Google po eksperimenton një tjetër aplikacion këtë muaj. Bëhet fjalë për aplikacionin “Supesonic Fun Voice Messenger”.

Sipas burimeve “Supersonic” do të transkriptojë çdo gjë që ju thoni dhe do të zëvendësojë fjalët me emoji aty ku mundet.

Ky app mund të zbardhë mesazhin në kohë reale, do të jetë i saktë dhe i shpejtë.  “Supersonic Fun Voice Messenger” thuhet që do të pritet mirë, sidomos nga të rinjtë.

Pin It