Armand Duka rizgjidhet në krye të FSHF-së

Armand Duka është rizgjidhet president i Federatës Shqiptare të Futbollit.

Në raundin e dytë Duka mori 38 vota, ndërsa Bashkim Fino mori vetëm 24 vota.

Ne raundin e parë asnjëri prej kandidatëve nuk arriti të marrë 44 votat e vlefshme për të qenë presidenti i ri i Federates Shqiptare të Futbollit.

Procesi mbahet në hotel “Adriatik” në Durrës dhe pritet të ketë një raund të dytë dhe përballë do të jenë vetëm Bashkim Fino e Armando Duka, pasi kandidati tjetër, Hala nuk arriti të marrë asnjë votë raundin e parë.

Pin It