Bie mendimi në mendjet e njerëzve dhe duket nuk ndalet…

MENDIMI

Bie mendimi në mendjet e njerëzve dhe duket nuk ndalet,
s’e merr dot era s’e lag shiu që bie rrëmbimthi.
N’er’ dhe në shi, as në mendjet e njerëzve nuk mbetet mendimi…
Ne nuk do vemi më pas, kur vdekja vdekje të bëhet?!…

Kasem Trebeshina

Pin It