Buzëqeshja, motivi i një dite të re

Miq të ‘Spektrum Jetësor’ këtë javë ishim në bisedë me Prof.Asc.Dr Robert Citozi. Folëm për buzëqeshjen, optimizmin dhe rëndësinë e mendimit pozitiv.

Këshilla, energji pozitive, mendime optimiste ndamë në këtë takim të ‘Spektrum Jetësor’.

“Tregoje mirësinë në fytyrë, në sy, në buzëqeshjen tënde, në ngrohtësinë e buzëqeshjes tënde, gjithnjë të kesh buzëqeshje gazmore! Jep jo vetëm kujdesin, por edhe zemrën!”

Intervistën e plotë e dëgjoni në soundcloud.com

https://soundcloud.com/spektrum-group/buz

Pin It