Disa arsye pse fëmijët ndihen falenderues, sa komike aq edhe të mrekullueshme!

Pse falenderojnë fëmijët?
Disa prej arsyeve pse fëmijët ndihen falenderues, sa komike aq edhe të mrekullueshme! 
-Mami dhe babi
-Familja
-Gërshërët 
-Xixat
-Njeri prej bore
-Biskotat
-Lodrat
-Pjatalarëse
-Gjeldeti
-Përqafimet
-Karamelet etj

Pin It