DROP, eko-hoteli i lëvizshëm

hotel-eco10

Kompania in-Tenta ka projektuar hotelin e lëvizshëm DROP që të vendoset në ambiente dhe terrene të ndryshme në natyrë.

Hoteli është një konstruksion prej çeliku dhe druri, i cili montohet në atë mënyrë që të shmanget kontakti me tokën duke iu përshtatur kështu çfarëdo terreni.

Në dizajn janë përdorur dritaret sferike transparente, që mund të hapen plotësisht për të sjellë mysafirët në kontakt të drejtpërdrejtë me natyrën.

Këto eko-dhoma jo vetëm që janë të qëndrueshme, por edhe të rehatshme për të shijuar natyrën e bukur.

hotel-eco8

hotel-eco1-658x439

hotel-eco12

hotel-eco2

hotel-eco7

 

Pin It