Faqet e para të gazetave për ditën e sotme, 11 Janar 2018

Lexues të nderuar të Spektrum.al, në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të shtypit për ditën e sotme, e enjte, datë 11 janar 2018.

Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve më të rëndësishme nga dita e djeshme, rendin e ditës si dhe analiza e komente të ndryshme nga vendi, rajoni e bota.

Pin It