Fëmijëri pa teknologji, fëmijë të lirë më pranë natyrës

 

 

© Niki Boon

“Kjo është një mënyrë e jetesës që për shumicën mund të jetë e pazakonshme…

© Niki Boon

…por jam aq e lumtur që kam zgjedhur këtë jetë magjike me fëmijët e mi.”

© Niki Boon

“I dokumentoj ditët e tyre në natyrë duke luajtur lojëra të ndryshme.”

© Niki Boon

“Kjo është një kënaqësi, fëmijëria e tyre ndryshe nga e të tjerëve…

© Niki Boon

…realiteti.”

© Niki Boon

“Dhe është gjithashtu një reflektim i fëmijërisë sime në të kaluarën…

© Niki Boon

…kur kënaqesha me lirinë absolute.”

© Niki Boon

“Është një fëmijëri që tashmë ua kam kaluar fëmijëve të mi.”

© Niki Boon

“Dua me të vërtetë që të tjerët ta kujtojnë fëmijërinë e tyre përmes këtyre fotove.”

© Niki Boon

“Besoj që është gjëja më e mirë kur fëmijët e mi vijnë në shtëpi të mbuluar me baltë.”

© Niki Boon

“Ata vrapojnë dhe luajnë ku të duan duke jetuar në harmoni me natyrën.”

© Niki Boon

“Ata bëjnë pjesë këtu… të egër dhe të lirë”.

© Niki Boon

…dhe asgjë nuk qëndron në mes të shpirtit të tyre dhe natyrës.”

© Niki Boon

© Niki Boon

© Niki Boon

© Niki Boon

 

Pin It