Festivalet më të çuditshme qe keni parë ndonjëherë

 Njerëzit janë të prirur të shpikin mënyra të ndryshme të argëtimit, ndaj nuk është për t’u befasuar që ata kanë krijuar dhe një mori festivalesh të çuditshme, ku argëtimi arrihet nëpërmjet betejave apo luftrave, ndërsa armët e “luftëtarëve” janë pemët, perimet, apo dhe ushqimet.

1. Lufta me domate, fshati mesdhetar Bunol, Spanjë

festivale ushqimore 00001

2.  Lufta me rrush, fshati Binissalem, Mallorca, Spanjë

festivale ushqimore 00002

3. Lufta me pite, Berlin

festivale ushqimore 00003

4. Lufta me vezë, Swaton

festivale ushqimore 00004

 

5. Noti në lëngun e shalqirit, Hangzhou

festivale ushqimore 00006

6. Lufta me salca, Granada

festivale ushqimore 00007

7. Lufta me portokaj, Ivrea, Itali

festivale ushqimore 00008

8. Lufta me rrepa, Festivali Jarramplas, Piornal

festivale ushqimore 00009

9. Lufta me miell, Festivali O Entroido, fshati Laza

festivale ushqimore 00010

10. Lufta me ushqime në Berlin 

festivale ushqimore 00011

Pin It