“Gjërat nuk mund t’i rikthesh sërish në jetë, as kohën”

“Mos e harxho kohën tënde me inate, pendime, shqetësime dhe hatërmbetje. Jeta ëshë shumë e shkurtër për të qenë i trishtë”. – Roy T. Bennett.

“Tri gjëra nuk mund t’i rikthesh sërish në jetë : fjalën pasi është thënë, momentin pasi e ke humbur dhe kohën pasi ka kaluar”. – Anonim.

“Lajmi i keq është se koha fluturon. Lajmi i mirë është se ti je piloti i saj”. – Michael Altshuler.

Pin It