…kemi nevojë vetëm për njerëz të ndershëm !

Nuk kemi nevojë për gjëra të mëdha, as për njerëz të mëdhenj: kemi nevojë vetëm për njerëz të ndershëm.

Dhuna nuk është forcë, por dobësi; dhe s’mund të krijojë asgjë tjetër përveçse shkatërrim.

Drejtësia e vërtetë përbëhet nga mëshira.

 

Pin It